*

Art Craft

*

Art is when you hear a knocking from your soul – and you answer. ~Terri Guillemets

*

Cum ne imbracam

fashion models

Frumusetea trasaturilor trebuie pusa in valoare cu pricepere si indemanare. Imperfectiunile fizice nu constituie defecte cand se reuseste  sa se converteasca in acel atribut mai pretios chiar decat frumusetea numita “sic”.

old patterns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este necesar ca fiecare persoana sa se cunoasca pe sine si sa se puna in valoare, sa-si aleaga imbracamintea, evitand modelele si culorile care o dezavantajeaza. Imbracamintea unei femei trebuie sa fie in primul rand decenta, extravaganta socheaza intotdeauna. Trebuie bine stiut ca acelasi material sau model nu avantajeaza la fel toate corpurile.

De multe ori un material frumos, cu o croiala corecta, care imbraca elegant o silueta, displace privit pe un corp pe care nu se potriveste. Materialele ieftine, in culori armonioase, lucrate cu gust, potrivit varstei si conformatiei, au mai multa eleganta decat un material costisitor care nu se armonizeaza cu silueta.

Alegerea materialului trebuie sa se faca in mod chibzuit, avand in vedere intotdeauna ceea ce avantajeaza mai bine silueta, culoarea tenului, materialul fiind in ton si cu accesoriile (poseta, pantofi).

Este bine sa se cunoasca unele mici secrete, privind culorile, tesaturile, croielile care ascund unele defecte ale conformatiei sau le atenueaza scotand in evidenta partile frumoase.

Recomand fiecarei femei sa incerce sa-si confectioneze singura o fusta, o bluza, o rochie, la realizarea carora sa contribuie cu fantezia si bunul sau gust pentru a obtine o toaleta cat mai originala, cat mai personala.

fashion patterns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prin aceasta se realizeaza totodata si o economie in bugetul familial si o nota personala in tinuta. Pentru croitorie nu este nevoie de talent, prin exercitiu se dobandeste priceperea si indemanarea necesare.

sursa: Old Patterns

 

Author: artcraft

1 thought on “Cum ne imbracam”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *